Novice

VPIS NOVINCEV ZA ŠOLSKO LETO 2020/2021- na daljavo

Spoštovani starši.

Vpis novincev bo zaradi izrednih razmer potekal od 6. do 30. aprila 2020 na daljavo. Prosimo Vas, da IZPOLNJENO vpisno polo (povezava spodaj) pošljete na e-naslov svetovalne delavke Nataše Gregur: natasa.korotaj@guest.arnes.si.

 

vpisna_pola (doc)

vpisna_pola (pdf)

 

POMEMBNO!

Vpisujemo otroke, ki vrtca še ne obiskujejo, v vrtec pa sprejmemo otroke z dopolnjenimi 11 meseci starosti do vstopa v šolo.

Vpis opravite tudi starši otrok, ki bi vrtec pričeli obiskovati med šolskim letom 2020/2021, ker bomo otroke med letom lahko vpisovali le v primeru prostih mest.

V primeru dodatnih vprašanj ali posebnosti lahko pokličete svetovalno delavko Natašo Gregur na telefon 041/287-892 in sicer od ponedeljka do četrtka med 13.00 in 15.00.

Vabimo Vas, da si preberete tudi prispevek Zakaj in kdaj v vrtec.

——————————————————————–

SPOŠTOVANI OBISKOVALCI NAŠIH SPLETNIH STRANI.

Naše spletne strani se posodabljajo, zato morda ne bodo informacije ažurno objavljene. Spremljajte nas na FB strani.

Hvala za razumevanje.

——————————————————————————————————————-

Pomembno obvestilo

26. 3. 2020

Spoštovani starši,

ker smo v zadnjih dneh prejeli več vprašanj v zvezi s plačilom oskrbnin za čas zaprtja vrtcev, vam sporočam, da se vam oskrbnina od 16. 3. 2020, za čas, ko so vrtci zaprti, ne bo obračunala.

Simona Meško, ravnateljica

——————–

23. 3. 2020

Spoštovani starši,

za nami je prvi teden razmer, ko se vsi trudimo prilagoditi nastali situaciji in ostati zdravi. Kot zgleda, bodo vrtci še nekaj časa zaprti, da pa ostanemo v stiku, Vas prijazno vabim, da obiščete našo spletno ali facebook stran, kjer bodo naše vzgojiteljice in svetovalna delavka objavljale zanimive ideje, ki bodo morda nekoliko popestrile Vaš vsakdan. Tudi Vas vabimo, da nam pošljete kakšno zanimivost, utrinek, zanimivo idejo…

Če se bo pojavilo kakšno vprašanje, dilema stiska, Vam je na razpolago naša svetovalna delavka. Pošljite ji zasebno sporočilo in z veseljem Vam bo pomagala oz. odgovorila.

Vsem nam želim, da to obdobje hitro mine in ostanite zdravi.

Simona Meško, ravnateljica

——————————————————————————————————————–

16. 3. 2020

Spoštovani.
Kot ste seznanjenih iz medijev, je bil preklican ukrep nujnega varstva v vrtcih oz. šolah. Občine morajo poskrbeti za druge oblike – priporočilo je varstvo na domu. Če nujno potrebujete varstvo predšolskih in šolskih otrok, starši še vedno lahko vse informacije v zvezi z organizacijo varstva na domu dobite na številki 040 123 153 (ga. Irma Murad).
Ostanite zdravi!


povezava do  Obvestila- koronavirus

navodila_higiena-rok

navodila_za_bolnika_v_domaci_oskrbi_koronavirus

Kako postopati, ko sumimo na okužbo:


Predvidoma bi naj od 6.-9. aprila 2020 potekali vpisi novincev za šolsko leto 2020/2021. Glede na razmere boste o natančnejših informacijah o načinu in času vpisa obveščeni.

Na tej povezavi najdete nove cene programov, ki začnejo veljati s 1.7.2019.

Translate